Pernick.Energie van Transformerlevering

  • vrijgavetijd:2022-11-18 11:23:44
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:681
  • Korte omschrijving:

    Pernick.,De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieappa

Artikel inhoud

De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.

Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.

Pernick.Inspectie van het oliemonster ^ mdash; ^ mdash; de prestatieparameters zoals compressieweerstand en residu moeten om de drie jaar worden uitgevoerd. De langdurige overbelasting of overbelasting van de transformator kan de cyclustijd verminderen.

De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.

Masty.Elektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het leven

Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;

De methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:


Pernick.Energie van Transformerlevering



transformator-onderneming met olieonderdompeling

In China hebben transformatoren het hele proces ervaren om vele serieproducten zoals sss te vervangen. Vanaf het midden en eind van de jaren tachtig werden in China S Series zonder distributietransformatoren geselecteerd om de transformatoren voor hoog energieverbruik van jb- en jb --Specificaties die op dat moment in het elektriciteitsnet actief waren te vervangen. Sinds de e eeuw zijn stedelijke elektriciteitsnetten over het hele land getransformeerd, en S serie distributietransformatoren zijn gebruikt om S Series te vervangen. In de afgelopen jaren worden S en S grondstoffen geleidelijk in grote hoeveelheden geselecteerd in de transformatie van stedelijke en landelijke elektriciteitsnetwerken in China, en hun volledige belasting verlies is % % minder dan die van S transformator.

Het geluid van droge transformator behoort tot laagfrequent geluid. In een klein gebied wordt het grootste deel verspreid naar gelang van de structuur van het gebouw. Dit soort laagfrequent geluid wordt naar het huis verspreid volgens het huis gebouw, en veroorzaakt dan gas trillingen geluid, dat vervolgens wordt verspreid naar de oren van de consument. Hoewel de hoeveelheid lawaai niet erg groot is zijn de dispersie afstand en nadelige effecten zeer groot.

Lijst van installatiematerialenDe projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.

De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.

Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.


Pernick.Energie van Transformerlevering



Daarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien, kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien, tijdens de installatie van bliksemafleider, graag controlerenIn het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

De transformator-fabrikant mag geen hand-touch-methode gebruiken om energie-hoogspanningsapparatuur op te sporen,Pernick.Ratificatie van de vuurbestendigheid van de olieonderdompelde energie-transformatoren,Pernick.Gemeenschappelijke modellen van transformator, zoals transformator in bedrijf en neutrale gronduitrusting van boogonderdrukkingsspoel. Voor de apparatuur zonder voeding en waarvan de schaal een betrouwbare grondinrichting is, moet de temperatuur of temperatuurstijging met de hand worden getest. De secundaire apparatuur kan met de hand worden geïnspecteerd wanneer het heet en vibreert.

Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator, wanneer de olie ondergedompelde transformator uitvalt open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat, kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden,Pernick.1250 Droge type transformator grootte, moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.

Pernick.Wat is de belangrijke rol van de transformator

Zet de poortklep (vlinderklep) van de linker en rechter tablet computers van de warmteleiding radiator uit om de olie in de warmteleiding radiator te isoleren van de olie in de tank, zodat de werkdruk en lekkage worden verminderd. Nadat de leklocatie is bepaald, moet een passende oppervlaktebehandeling worden uitgevoerd, en dan moeten Fushi-blauwe grondstoffen worden geselecteerd voor de afdichting.

Wanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

Centurion.Overige productinformatie
  • Celbridge.Elektrische lift voor balkonPrijzen zijn iets gestegen en zijn niet soepel

    Celbridge.Elektrische lift voor balkonPrijzen zijn iets gestegen en zijn niet soepel

  • Celbridge.Hefplatform voor bouwplaatsOriginele plek

    Celbridge.Hefplatform voor bouwplaatsOriginele plek

  • Celbridge.Hydraulische druk van het liftplatformGeen nieuw verhaal, prijsvolatiliteit en verzwakking

    Celbridge.Hydraulische druk van het liftplatformGeen nieuw verhaal, prijsvolatiliteit en verzwakking

  • Celbridge.Lift met dubbele mast van aluminiumlegeringVerlichting van financiële druk

    Celbridge.Lift met dubbele mast van aluminiumlegeringVerlichting van financiële druk

  • Hamburg-HarburgSchaarlift in de autoVoordeel kwaliteit

    Hamburg-HarburgSchaarlift in de autoVoordeel kwaliteit

  • Malacky.monster van een droogtype transformatorWaar moet je op letten bij het gebruik?

    Malacky.monster van een droogtype transformatorWaar moet je op letten bij het gebruik?

  • VicenzaNameKleine hydraulische platformheftruckFabrikanten van directe bronnen

    VicenzaNameKleine hydraulische platformheftruckFabrikanten van directe bronnen

  • VicenzaNameVoertuig met extreem lage hefhoogteWat zijn de werkprocessen?

    VicenzaNameVoertuig met extreem lage hefhoogteWat zijn de werkprocessen?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!