Bragg.Leverd door de fabrikant van droge transformatorenToepassingsopmerking:

  • vrijgavetijd:2022-11-25 15:23:48
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:601
  • Korte omschrijving:

    Bragg.,Fabrikant van transformatorenDe transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde tran

Artikel inhoud

Fabrikant van transformatoren

De transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie, het onderhoud en het vervoer, en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.

Bragg.Hoe is het kwaliteitsniveau van droge transformator vergeleken met de buitenlandse landen?

De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.

Porvoo.lekkage van olie op elektrische lasstand

De transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie, het onderhoud en het vervoer, en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.

Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?


Bragg.Leverd door de fabrikant van droge transformatorenToepassingsopmerking:



Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:

De apparatuur kan de tekortkomingen uit de patrouilleinspectie schoon de porselein waterdichte behuizing,Bragg.transformator ondergedompeld in 2200-olie, controleren en aanscherpen van de knoop verwijderen en vervangen van de gebarsten of broze leren pad, de olie aanvullen met minder olie controleren en vervangen van de silica gel van het ademhalingsmasker, enz.

Wanneer de schroef van de door de kern-extruder die de ijzeren kern van de transformator vasthoudt los is, zijn er schroefkapdelen overgebleven op de ijzerkern, of kleine metalen materialen vallen in de transformator, zal de transformator een &ULDquo uitzenden; Ding Ding Dang ^ rdquo; Of"Idquo". Bel "Hellip". Bel &help& rdquo. Blowing sound en de & Idquo; Squeak, terwijl de werkende spanning, stroom en temperatuur van de transformator normaal zijn. Dergelijke omstandigheden brengen in het algemeen niet alle normale werking van de transformator in gevaar en kunnen worden opgelost totdat de stroom uitvalt.

Eerst de klant.Het geluid van droge transformator komt van

Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

De ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag, die bestand is tegen corrosie en roest, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.


Bragg.Leverd door de fabrikant van droge transformatorenToepassingsopmerking:



Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

Een compleet assortiment productenWat is de belangrijke rol van de transformator

De efficiëntie van de transformator is nauw verbonden met het vermogensniveau van de transformator. In het algemeen, hoe groter de output vermogen, hoe kleiner de verlies-naar-outputvermogen verhouding en hoe hoger de efficiëntie. Integendeel, hoe kleiner de uitgangskracht, hoe lager de efficiëntie.

Als de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %), moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen,Bragg.Drie fasetransformatoren 100kW, en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl, de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).

Bragg.Na het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.

De eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen, zoals inductie, condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening, maar er zijn veel berekeningsmethoden.

De isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder, de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex, wat resulteert in warmte,Bragg.Type transformator, temperatuurstijging, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde, verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.

Centurion.Overige productinformatie
  • Gelsenkirchen.kgmElektrische automatische liftAlle indicatoren bereiken het geavanceerde niveau van

    Gelsenkirchen.kgmElektrische automatische liftAlle indicatoren bereiken het geavanceerde niveau van

  • Gelsenkirchen.kgmOphefbaar platformErkend door klanten

    Gelsenkirchen.kgmOphefbaar platformErkend door klanten

  • Gelsenkirchen.kgmSpiraalliftplatformOnvoldoende handelssfeer in de markt

    Gelsenkirchen.kgmSpiraalliftplatformOnvoldoende handelssfeer in de markt

  • Gelsenkirchen.kgmLiftplatform van aluminiumlegeringWat zijn de installatievaardigheden?

    Gelsenkirchen.kgmLiftplatform van aluminiumlegeringWat zijn de installatievaardigheden?

  • Erd6-meter elektrische liftKleine negatieve impact op het milieu

    Erd6-meter elektrische liftKleine negatieve impact op het milieu

  • Zarzis.kgmQuota voor olie ondergedompelde transformatorIndustriemarkt diepgaande onderzoeks- en ontw

    Zarzis.kgmQuota voor olie ondergedompelde transformatorIndustriemarkt diepgaande onderzoeks- en ontw

  • KerkradeKleine mobiele hydraulische liftWat is de oorzaak van de ontbrekende beplating?

    KerkradeKleine mobiele hydraulische liftWat is de oorzaak van de ontbrekende beplating?

  • KerkradeExplosiebestendig hefplatform voertuigraadplegen

    KerkradeExplosiebestendig hefplatform voertuigraadplegen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!