VansdorfParameters van een transformator met een domper in 250kVA-olieOver het proces van besturings

  • vrijgavetijd:2022-11-27 08:46:56
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:94
  • Korte omschrijving:

    Vansdorf,Geluidsoplossing van droge transformatorenOscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van

Artikel inhoud

Geluidsoplossing van droge transformatoren

Oscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer, die de oscillatie onder .%, kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.

VansdorfVerhoging van het proces van droge transformator?

De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

Qingdao City.Fabriek voor droge transformatoren

De transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:

lekkage van bout- of buisexterne draad


VansdorfParameters van een transformator met een domper in 250kVA-olieOver het proces van besturingstechnologie gesproken



Zet de poortklep (vlinderklep) van de linker en rechter tablet computers van de warmteleiding radiator uit om de olie in de warmteleiding radiator te isoleren van de olie in de tank, zodat de werkdruk en lekkage worden verminderd. Nadat de leklocatie is bepaald, moet een passende oppervlaktebehandeling worden uitgevoerd, en dan moeten Fushi-blauwe grondstoffen worden geselecteerd voor de afdichting.

Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie fases van de tandweersmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan % (m ^ omega;) dan de oorspronkelijke waarde. Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie-fase van de tandweerstandmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan %, hetgeen niet meer mag bedragen dan % ten opzichte van het laatste accurate meetresultaat.

Geluid, zal het grote schade veroorzaken.

WerkcursussenWanneer de transformator in werking wordt gesteld,VansdorfDroge transformator, als de tapwisselaar niet op tijd is een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is, zodra de lading toeneemt, zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.

Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.

De technische specificatie van het elektriciteitsverbruik vereist dat de weerstand van onderhoudsbaandraad gelijk moet zijn; &Omega spp. De weerstand is over het algemeen meer dan ^ omega;, Volgens de wet van Ohm,VansdorfToepassing van droge transformator, wanneer de isolerende laag beschadigd is, is de stroom slechts / van de totale stroom, om een garantie effect te spelen. Hoe hoger de spanning, hoe kleiner de weerstand met andere woorden, in het geval van hoge spanning. We kunnen ons zorgen maken over de centrale en een hoop professionele kennis beheersen.


VansdorfParameters van een transformator met een domper in 250kVA-olieOver het proces van besturingstechnologie gesproken



De projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.

Welkom gesprekkenNatuurlijk,VansdorfRatificatie van de vuurbestendigheid van de olieonderdompelde energie-transformatoren, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt, raak dan niet in paniek. Ik ben ervan overtuigd dat de schade zal worden teruggebracht to t een lager niveau zolang de bovengenoemde methoden effectief worden gerectificeerd. Boven is het algemene proces en proces dat bijzondere aandacht moet worden besteed aan het gehele ontstekingsproces van de olie onderdompelde transformator. Wanneer de olie ondergedompelde transformator brand, wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.

Dit is het voorbeeld van energie-verbruik engineering als energiebesparing. De belangrijkste reden is dat de gebruikelijke berekeningsmethode negeert het koperverlies.

Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

VansdorfVoor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.

Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.

Centurion.Overige productinformatie
  • Zwaller.Hefplatform met schaarBeïnvloedende factoren van rechtheid

    Zwaller.Hefplatform met schaarBeïnvloedende factoren van rechtheid

  • Zwaller.Hefplatform van de aluminiumlegering van het masttypeIncentive kwaliteitsmaatregelen

    Zwaller.Hefplatform van de aluminiumlegering van het masttypeIncentive kwaliteitsmaatregelen

  • Nyol.Vrachtlift op de tweede verdiepingHoe lang zal de verwarring in de markt duren?

    Nyol.Vrachtlift op de tweede verdiepingHoe lang zal de verwarring in de markt duren?

  • Kitwe.Type transformatorProblemen in het werk en verbetermaatregelen

    Kitwe.Type transformatorProblemen in het werk en verbetermaatregelen

  • zeehavenElektrisch hydraulisch hefplatform kleinVerschillende effecten toepassen

    zeehavenElektrisch hydraulisch hefplatform kleinVerschillende effecten toepassen

  • zeehavenVerhoogd onderhoudsplatform voertuigMarktmonitoring en ontwikkelingsanalyse

    zeehavenVerhoogd onderhoudsplatform voertuigMarktmonitoring en ontwikkelingsanalyse

  • Heidelberg.Platform hijsplatform hydraulischHoe om te gaan met technische servicecontracten?

    Heidelberg.Platform hijsplatform hydraulischHoe om te gaan met technische servicecontracten?

  • Poznan.Kleine elektrische liftBouw

    Poznan.Kleine elektrische liftBouw

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!