Nykoting FalsterQuota van 315 KVA-transformator voor olietypeWaar is de gebruiksfunctie van?

  • vrijgavetijd:2022-11-27 11:59:28
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:602
  • Korte omschrijving:

    Nykoting Falster,Daarna klemmen we de branchpijp met je duim zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie

Artikel inhoud

Daarna klemmen we de branchpijp met je duim zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren en dan trekken we het oliemonster.

Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

Nykoting FalsterDe fundamentele reden voor dit soort onnauwkeurigheid is dat wanneer de transformator?Idquo; Dalar trolley?ordquo; wordt beschouwd naar gelang van de omvang van de capaciteitsbezettingsgraad,Nykoting Falster4000kva krachttransformator, de transformator hoge capaciteit moet worden vervangen door de kleine-capaciteit transformator met een hoge gebruikssnelheid, en dan wordt het verlies van ijzer overwogen en het koperverlies wordt genegeerd. In feite, voor een bepaalde belasting, dus het verbruikt elektromagnetische energie.

IV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn,Nykoting Falster100 kW droge transformator, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.

Newcastle.Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug, moeten op tijd leeg zijn.

Na de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.

Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan, moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende een periode te bedienen. Controleer de netheid van de transformator. Als er te veel stof wordt gevonden, moet het worden geëlimineerd om de ventilatie binnen te houden en isolatie penetratie te voorkomen. Let met name op het reinigen van de isolatoren van de krachttransformator en de bovenste en onderste uiteinden van de wikkelingsweerstand installatie. Draagbare centrifugale ventilator of droge luchtcompressie of N moet worden gebruikt om het stof in de binnenruimte te reinigen die niet gemakkelijk te bereiken is, zoals ventilatieleiding, en er mag geen vuil zijn.


Nykoting FalsterQuota van 315 KVA-transformator voor olietypeWaar is de gebruiksfunctie van?



De warmteontladingsleiding van de radiator van de warmteleiding is meestal gemaakt van naadloze stalen pijp na het vlak door stampen. Wanneer de warmteontladingspijp wordt gebogen en gelast door elektrische lassen, meestal van een half jaar tot een jaar;

(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.

Welkom gesprekkenNa het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.

In termen van de plaats van gebruik worden droge transformatoren meestal gebruikt in ^ ldquo; Vuurbestendig en explosiebestendig type ^ rdquo; Het is gemakkelijk te gebruiken in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen; De olie ondergedompelde transformator vanwege het algemene Idquo; Accident ^ rdquo; Er zal waarschijnlijk olie of lekkage zijn na brand,Nykoting FalsterMijnbouw transformator voor droge energie, en de meeste toepassingsplaatsen die leiden tot brandongevallen zijn gemakkelijk te kiezen in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen;

De trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.


Nykoting FalsterQuota van 315 KVA-transformator voor olietypeWaar is de gebruiksfunctie van?



Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

Korting?Het geluid van droge transformator komt van

Om het gebruik van energiebesparende transformatoren te bevorderen, heeft het ministerie van Financiën, het ministerie van industrie en informatietechnologie en de nationale ontwikkelings- en hervormingscommissie gezamenlijk de gedetailleerde regels voor de uitvoering van energiebesparende distributietransformatoren voor energiebesparende producten die het project van de bevolking al sinds ten goede komen, afgekondigd met subsidies van - yuan /KVA voor transformatoren die energie besparen.

De trillingsvermindering van de inzameling en het herenhuis lost de zachte verbinding van het ophalen en het herenhuis op. Voor de koperstang van de laagspanningsbus van de apparatuur kan de elektromagnetische gerommelde geluidsoscillatie van het herenhuis naar de constructie worden overgebracht. De kern van de geluidsreductie-oplossing moet worden veranderd in koperdraad.

Nykoting FalsterFabrikant van transformatoren

Fabriek voor droge transformatoren

De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.

Centurion.Overige productinformatie
  • Maktar.Standaardwaarde voor spanningsfrequentietoets voor droge transformatorenVerschillende keuzes

    Maktar.Standaardwaarde voor spanningsfrequentietoets voor droge transformatorenVerschillende keuzes

  • Carlow.Schaarlift kleinDe bloeiende ontwikkeling van verwerking

    Carlow.Schaarlift kleinDe bloeiende ontwikkeling van verwerking

  • Carlow.Hefplatform vrachtwagen 50 meterRoestwerende onderhoudscoating roestwerende olie

    Carlow.Hefplatform vrachtwagen 50 meterRoestwerende onderhoudscoating roestwerende olie

  • Bumo Heiwen1 meter hydraulisch hefplatformCategorie prijs correlatie regressie

    Bumo Heiwen1 meter hydraulisch hefplatformCategorie prijs correlatie regressie

  • El PalmarElektrische lift in de kelderWat zijn de factoren van werk?

    El PalmarElektrische lift in de kelderWat zijn de factoren van werk?

  • El PalmarVolledig zelfrijdend mobiel hefplatformKenmerken van het productieproces:

    El PalmarVolledig zelfrijdend mobiel hefplatformKenmerken van het productieproces:

  • El PalmarHydraulische elektrische hefplatformliftWat zijn de ontwerpprincipes van

    El PalmarHydraulische elektrische hefplatformliftWat zijn de ontwerpprincipes van

  • El Palmar12 meter hefplatform van aluminiumlegeringWat zijn de manieren om te gebruiken?

    El Palmar12 meter hefplatform van aluminiumlegeringWat zijn de manieren om te gebruiken?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!