Tallinn.S13-olie ondergedompelde transformatorKan een vervormd effect hebben

  • vrijgavetijd:2022-11-27 13:37:01
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:280
  • Korte omschrijving:

    Tallinn.,Het wetenschappelijk onderzoek van de energie-transformator-olie wordt in het algemeen uitgevoerd volgens de bemonsterin

Artikel inhoud

Het wetenschappelijk onderzoek van de energie-transformator-olie wordt in het algemeen uitgevoerd volgens de bemonsteringswijze. Wat zijn de gemeenschappelijke bemonsteringsmethoden en -processen?

Als de transformator op volle kracht werkt, heeft hij een grote reactieve lading nodig. Deze reactieve belasting wordt geleverd door het stroomvoorzienings- en distributiesysteem. Als het volume van de transformator te groot is, zal het niet alleen de initiële investering in het project verhogen, maar ook de transformator op volle lading of lading voor een lange tijd laten werken, het aandeel van het volledige verlies van de lading, de vermogensfactor verminderen en het verlies op het internet verhogen. Een dergelijke operatie is noch economische ontwikkeling, noch wetenschappelijk.

Tallinn.De visuele inspectiemethode is dat het personeel menselijke ogen gebruikt om de schijn van de zichtbare delen van de besturingsapparatuur te observeren om de abnormale omstandigheden van de apparatuur te vinden, zoals verkleuring, vervorming, offset, kraak,Tallinn.200 KVA-olie ondergedompelde transformator, lossing, ontbranding, rook, olielekkage, verbroken band, kortsluiting van het circuit,Tallinn.Ontwerp van een transformator, ophanging van vuil, etsen en troebelheid, die volgens de visuele inspectiemethode kunnen worden geïnspecteerd. Daarom is visuele inspectie een van de gemeenschappelijke methoden voor de inspectie van de apparatuur.

Dry type transformator bedrijf

Brcko.Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;

(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.

Hoeveel kost de transformator?


Tallinn.S13-olie ondergedompelde transformatorKan een vervormd effect hebben



De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.

Controleoor voor omzetters

Door een slechte afdichting, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

Professionele is koning.Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.

Oorzaken van brand in transformator

Fabrikant van transformatoren


Tallinn.S13-olie ondergedompelde transformatorKan een vervormd effect hebben



De bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen, sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.

Eisen inzake inspectieDe geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep,Tallinn.Distributietransformator voor het type vak, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

Dit is het voorbeeld van energie-verbruik engineering als energiebesparing. De belangrijkste reden is dat de gebruikelijke berekeningsmethode negeert het koperverlies.

De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

Tallinn.Het geluid van droge transformator komt van

De isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder, de verankerde boutbedekking met de ijzeren kern is beschadigd, de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex, wat resulteert in warmte, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.

De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

Centurion.Overige productinformatie
  • Bitom.Verticaal hefplatform voor lossenBouw

    Bitom.Verticaal hefplatform voor lossenBouw

  • Bitom.Hefplatform voor het lossenWat zijn de functionele kenmerken en het toepassingsgebied?

    Bitom.Hefplatform voor het lossenWat zijn de functionele kenmerken en het toepassingsgebied?

  • Bitom.Volledig automatisch hefplatform van de aluminiumlegeringraadplegen

    Bitom.Volledig automatisch hefplatform van de aluminiumlegeringraadplegen

  • Arhus.kgmElektrische lift van de fabrikant van de liftHoe de levensduur te verbeteren?

    Arhus.kgmElektrische lift van de fabrikant van de liftHoe de levensduur te verbeteren?

  • Bohong.Hydraulisch vast hefplatformZorg voor aardgasleveringsgarantie:

    Bohong.Hydraulisch vast hefplatformZorg voor aardgasleveringsgarantie:

  • Akouda.kgmSoorten droge transformatorenNieuwe kansen voor ontwikkeling

    Akouda.kgmSoorten droge transformatorenNieuwe kansen voor ontwikkeling

  • TibetOp een voertuig gemonteerd hydraulisch hefplatformsterk aanbevolen

    TibetOp een voertuig gemonteerd hydraulisch hefplatformsterk aanbevolen

  • Vitti sur SeineElektrische liftHet wordt vaak behandeld met roestpreventie

    Vitti sur SeineElektrische liftHet wordt vaak behandeld met roestpreventie

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!