Antony.kgmtransformator genSterk compileervermogen

  • vrijgavetijd:2022-11-28 18:44:24
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:229
  • Korte omschrijving:

    Antony.kgm,Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld

Artikel inhoud

Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

Antony.kgmOm schade aan de overspanning beter te voorkomen, moeten een groep van hoogspanningsonderhoudsArresters (zoals ycs actieve zinkoxide hoge-voltage-spannings-arresters) worden bijgevuld aan de kant van de werkspanningsbus van droge transformator.

De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.

Andorra La VellaDroge transformator

Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

Natuurlijk, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt raak dan niet in paniek. Ik ben ervan overtuigd dat de schade zal worden teruggebracht to t een lager niveau zolang de bovengenoemde methoden effectief worden gerectificeerd. Boven is het algemene proces en proces dat bijzondere aandacht moet worden besteed aan het gehele ontstekingsproces van de olie onderdompelde transformator. Wanneer de olie ondergedompelde transformator brand, wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.


Antony.kgmtransformator genSterk compileervermogen



De projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.

De gemeenschappelijke droge transformator is een belangrijke elektrische apparatuur, en de spanning wordt voortdurend geregeld. Echter, vanwege bepaalde noodzaak, en er zijn vele principes.

Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

Ministerie van FinanciënVerbindingsgroep structuur van droge transformator

Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.


Antony.kgmtransformator genSterk compileervermogen



Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?

Beheer van apparatuurHet productieproces van droge transformator is zeer proces, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?

Het ijzerverlies van transformator omvat twee niveaus. Het eerste is het hystereseverlies van de transformator fabrikant. Wanneer de wisselstroom gebaseerd is op de transformator, volgens de magnetische inductie lijn van de transformator ferriet kern,Antony.kgmNationale norm voor olie ondergedompelde transformator, zijn oriëntatie en grootte veranderen met de verandering, die de interne moleculaire structuur van de ferriet kern te interageren met elkaar, geeft energie vrij, en verliest dan een deel van de elektromagnetische energie, dat is de hysteresis verlies. De andere is het vortexverlies als de transformator werkt.

Verspreiding van het geluid van droge transformator

Antony.kgmAls de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator wanneer de olie ondergedompelde transformator uitvalt, open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat, kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden, moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.

Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen,Antony.kgmDroog type of olie ondergedompelde transformator voor boxtransformator,Antony.kgmWarmte van transformator onder olie, porselein, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.

Voor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.

Centurion.Overige productinformatie
  • Syracuse10 ton hefplatformhoeveel

    Syracuse10 ton hefplatformhoeveel

  • SyracuseIn de auto gemonteerde liftplatformAnalyse en onderzoek naar de oorzaken van scheuren

    SyracuseIn de auto gemonteerde liftplatformAnalyse en onderzoek naar de oorzaken van scheuren

  • SyracuseAutomatisch hefplatform van de aluminiumlegeringMarktleider

    SyracuseAutomatisch hefplatform van de aluminiumlegeringMarktleider

  • Crossno.BouwliftEr is een kleine aanpassing in de verzendingen

    Crossno.BouwliftEr is een kleine aanpassing in de verzendingen

  • Hong Kong.Kleine industriële liftTechnologisch innovatie-ecosysteem

    Hong Kong.Kleine industriële liftTechnologisch innovatie-ecosysteem

  • HeilongjiangCity in GermanyHydraulische hefplatform met rechte bovenkantVerbetert de applicatie de w

    HeilongjiangCity in GermanyHydraulische hefplatform met rechte bovenkantVerbetert de applicatie de w

  • Peje.Transformer 5000KVA prijsToepassing van luchtdruktest:

    Peje.Transformer 5000KVA prijsToepassing van luchtdruktest:

  • Svupsk.Hydraulisch hefplatform Hydraulisch platformBezorgservice

    Svupsk.Hydraulisch hefplatform Hydraulisch platformBezorgservice

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!