Kholargos.kgmBij de belasting-spanningsregelaarAllerlei functies die je niet kent

  • vrijgavetijd:2022-11-30 08:56:32
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:731
  • Korte omschrijving:

    Kholargos.kgm,Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformatorKorte invoering van de nullijn van de transformatorKh

Artikel inhoud

Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

Korte invoering van de nullijn van de transformator

Kholargos.kgmDe interne markt voor transformatoren is traag

Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

Christian San.De electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft niet te worden gevuld. De vacuümsdroogapparatuur wordt gebruikt voor ontgassing en ontvochtiging. Het totale beton wordt gegoten met hoge breuktaaiheid, weerstand tegen kortsluiting, gemeenschappelijke storingen en inslag.

Wat is de bedrading van droge transformator?

Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan, moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende een periode te bedienen. Controleer de netheid van de transformator. Als er te veel stof wordt gevonden, moet het worden geëlimineerd om de ventilatie binnen te houden en isolatie penetratie te voorkomen. Let met name op het reinigen van de isolatoren van de krachttransformator en de bovenste en onderste uiteinden van de wikkelingsweerstand installatie. Draagbare centrifugale ventilator of droge luchtcompressie of N moet worden gebruikt om het stof in de binnenruimte te reinigen die niet gemakkelijk te bereiken is, zoals ventilatieleiding, en er mag geen vuil zijn.


Kholargos.kgmBij de belasting-spanningsregelaarAllerlei functies die je niet kent



Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:

Met Vietnam en Maleisië is China"s eerste experimentele demonstratieproject voor de overdracht van UHV, China Transformer Corporation een doorbraak in de ontwikkeling. De warenspanningsgraad en het volume staan op de eerste plaats in de wereld,Kholargos.kgmInstallatie van met olie ondergedompelde transformator, bezetten de belangrijkste technische positie van de ontwikkeling van de industrie. Daarnaast heeft China de voortdurende verbetering en perfectionering van de technologie van lagespanningstransformatoren bevorderd.

Wat is de bedrading van droge transformator?

Encyclopedische kennisHet tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

Productieproces en stappen van droge transformator

Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug,Kholargos.kgmtransformator voor 1250-box type,Kholargos.kgmTransformer prijs van 1000 KVA, moeten op tijd leeg zijn.


Kholargos.kgmBij de belasting-spanningsregelaarAllerlei functies die je niet kent



In termen van de plaats van gebruik worden droge transformatoren meestal gebruikt in ^ ldquo; Vuurbestendig en explosiebestendig type ^ rdquo; Het is gemakkelijk te gebruiken in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen; De olie ondergedompelde transformator vanwege het algemene Idquo; Accident ^ rdquo; Er zal waarschijnlijk olie of lekkage zijn na brand, en de meeste toepassingsplaatsen die leiden tot brandongevallen zijn gemakkelijk te kiezen in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen;

Briljantie aanmakenHet productieproces van droge transformator is zeer proces, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?

Om schade aan de overspanning beter te voorkomen, moeten een groep van hoogspanningsonderhoudsArresters (zoals ycs actieve zinkoxide hoge-voltage-spannings-arresters) worden bijgevuld aan de kant van de werkspanningsbus van droge transformator.

Fabriek voor elektrische transformatoren

Kholargos.kgmDe trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.

De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.

De transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie, het onderhoud en het vervoer, en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.

Centurion.Overige productinformatie
  • Kiel.Hydraulische hefplatform van de aluminiumlegering van het masttypeWat zijn de technische parame

    Kiel.Hydraulische hefplatform van de aluminiumlegering van het masttypeWat zijn de technische parame

  • Houma.100kg kleine liftEncyclopedie van brancheterminologie

    Houma.100kg kleine liftEncyclopedie van brancheterminologie

  • Chimalaworld.kgmPrijs van 200 KVA-transformatorClassificatie voordelen en functies

    Chimalaworld.kgmPrijs van 200 KVA-transformatorClassificatie voordelen en functies

  • Maassluis.Klein handmatig hefplatformZakelijke situatie

    Maassluis.Klein handmatig hefplatformZakelijke situatie

  • Maassluis.15 meter hefplatform vrachtwagenMet filterprestaties in de industrie

    Maassluis.15 meter hefplatform vrachtwagenMet filterprestaties in de industrie

  • Liaoning.Platform hydraulischVan producten helpen bij het opbouwen van een grote database

    Liaoning.Platform hydraulischVan producten helpen bij het opbouwen van een grote database

  • lubbock.15 meter elektrische liftHoe de seizoenen te behouden?

    lubbock.15 meter elektrische liftHoe de seizoenen te behouden?

  • lubbock.Hefplatform voor gehandicaptenVerschillende grote misverstanden over onderhoud

    lubbock.Hefplatform voor gehandicaptenVerschillende grote misverstanden over onderhoud

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!