Kilkis.Distributie-transformator-modelGeconcentreerde concurrentie in de industrie

  • vrijgavetijd:2022-11-30 10:38:58
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:530
  • Korte omschrijving:

    Kilkis.,Door een slechte afdichting, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wor

Artikel inhoud

Door een slechte afdichting, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost,Kilkis.Voornaamste transformator van de centrale, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

Kilkis.Voorzorgsmaatregelen voor de proefwerking van producenten van elektrische transformatoren

Wiringwijze van droge transformator:

La Chorrera.kgmDe isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder, de verankerde boutbedekking met de ijzeren kern is beschadigd, de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex wat resulteert in warmte, temperatuurstijging en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde, verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.

Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

Bij het controleren van de haak kern,Kilkis.Aanpassing van transformatoren, als je weer werkt zet je de foto flash aan als het licht is, onderdelen, isolatie, enz. inspecteren en leveren nadat ze zijn vastgesteld dat ze volledig en betrouwbaar zijn.


Kilkis.Distributie-transformator-modelGeconcentreerde concurrentie in de industrie



De elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, handel, luchthavens, tunnelbouw, chemische bedrijven en fabrieken.

Als er een groot verschil is, is het een gemeenschappelijke fout van de wikkeling. Voer dan de inspectie van het uiterlijk van de ijzeren kern uit, en meet dan nauwkeurig de isolatie van de chip weerstand door middel van wisselspanning en vanalleter methode. Als de schade niet groot is, verf dan het beschadigde deel.

IV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.

Onderzoek naar productenElektrische transformator

Wanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

De plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietlaag beschadigd is en de behuizing onder stroom wordt gezet, zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken, zodat het doel van de veiligheid wordt bereikt, anders zal het een nadelige invloed hebben op de veiligheid van het leven.


Kilkis.Distributie-transformator-modelGeconcentreerde concurrentie in de industrie



Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

Goede kwaliteitIsolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator,Kilkis.transformator voor droog type 630kVA, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.

Wanneer de stookolie wordt gemengd met verschillende soorten nieuwe olie of voor olie wordt gebruikt, naast de nauwkeurige meting van het koude filterpunt van de gemengde olie, is het ook nodig om hoge en lage temperatuur test en slib te verrichten en de ophoping van het slib te observeren. De ophoping kan niet worden bereikt. De resultaten van de werking van het mengsjabloon zijn niet dat de oorspronkelijke olie zeer slecht is, zodat het kan worden beheerd en gebruikt op een gemengde manier.

lekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter

Kilkis.Met de snelle ontwikkeling van de samenleving en de continue ontwikkeling van computers, de berekening van gegevens in het hele proces van olie onderdompelde transformator golf heeft lang resultaten gehad. Alleen effectieve selectie van rekeneenheden modellen en methoden is nodig, de nauwkeurigheid van de berekeningen conclusies kan voldoen aan de behoeften van architecturaal ontwerp, en wetenschappelijke en redelijke gegevensmethode wordt geselecteerd, Niet alleen kan de huidige distributie van de olie ondergedompelde transformator duidelijk worden gedefinieerd in de ontwikkelingsfase, maar ook de wikkeling en andere structuren van de olie ondergedompelde transformator kan effectief worden geregeld en verdeeld in een bepaalde omvang, wat het ontwerp van de olie ondergedompelde transformator aanzienlijk vergemakkelijkt en de stabiliteit van de werking waarborgt.

Uitgerust met een temperatuurregelaar wordt platina thermistor (pt) naast het ingebedde gat aan de bovenkant van de laagspanningssolenoïde spoel geplaatst om de temperatuurstijging van de wikkeling van de transformator te testen, de centrifugale ventilator te stoppen, het opzetten van een gemeenschappelijk probleem alarm, en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.

Daarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.

Centurion.Overige productinformatie
  • Vraag nieuwe stadKlein draagbaar hefplatformWaar is de bodem van de prijs voor hervatting van het we

    Vraag nieuwe stadKlein draagbaar hefplatformWaar is de bodem van de prijs voor hervatting van het we

  • Vraag nieuwe stadZelfverheffend platformvoertuigHome Aanbeveling

    Vraag nieuwe stadZelfverheffend platformvoertuigHome Aanbeveling

  • ChengdeCity in California USAKlein hydraulisch hefplatformHet gevoel van waarde van rationele keuze

    ChengdeCity in California USAKlein hydraulisch hefplatformHet gevoel van waarde van rationele keuze

  • IseronVouwbare elektrische liftWat zijn de vaardigheden in de winter?

    IseronVouwbare elektrische liftWat zijn de vaardigheden in de winter?

  • IseronHefplatform met één mastWat zijn de basiscomponenten?

    IseronHefplatform met één mastWat zijn de basiscomponenten?

  • IseronHydraulisch hefplatformWat zijn de voorzorgsmaatregelen voor seizoensgebonden gebruik?

    IseronHydraulisch hefplatformWat zijn de voorzorgsmaatregelen voor seizoensgebonden gebruik?

  • IseronHydraulisch hefplatform van de aluminiumlegeringVerspreidingsmethoden moeten worden aangepast

    IseronHydraulisch hefplatform van de aluminiumlegeringVerspreidingsmethoden moeten worden aangepast

  • Kedzierzyn KozlevorkheftruckToepassing in de bouwsector

    Kedzierzyn KozlevorkheftruckToepassing in de bouwsector

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!