Mateszalka.Exploitatie en onderhoud van droge transformatorenIndustrie kwaliteitsnormen

  • vrijgavetijd:2022-11-30 18:17:31
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:382
  • Korte omschrijving:

    Mateszalka.,In de jaren zeventig bijvoorbeeld hadden de radioprogramma's die door elke familie op het platteland werden toegepast, e

Artikel inhoud

In de jaren zeventig bijvoorbeeld hadden de radioprogramma"s die door elke familie op het platteland werden toegepast, een gronddraad en waren ze vaak nat van kraanwater. Beschermende grondlegging is het begraven van de koperen plaat van metalen elektrische geleider in de bodemlaag, en dan een punt van het uit de weg leiden met de transmissie lijn, die de grondbeveiliging completeert. &Omega spp. De bescherming van de grond is een vrijwaringsmaatregel die wordt genomen om ongevallen bij het gebruik van huishoudelijke apparaten, kantoorapparatuur en andere elektrische apparatuur te voorkomen.

De belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is, er zijn lege lassen, open lassen, naaldgaten, of tussen elektromagnetische spoel, ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft, d.w.z. isolatie afstand.

Shinyanga.Vóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine, zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken,Mateszalka.Prijs van de droge transformator 2000 KVA, en vervolgens met leidingwater gewassen totdat het niet alkalisch is, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag, die bestand is tegen corrosie en roest, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.

De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.


Mateszalka.Exploitatie en onderhoud van droge transformatorenIndustrie kwaliteitsnormen



Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug, moeten op tijd leeg zijn.

De persoon die verantwoordelijk is voor een transformator-fabrikant zei dat de kosten van energie-besparende transformatoren vanwege de gevaren van grondstoffen en andere factoren aanzienlijk hoger zijn dan die van traditionele transformatoren, en dat de prijsfactor ook een belangrijke factor is die de popularisatie en het in de handel brengen van energiespaartransformatoren in gevaar brengt. Hoewel er energiebesparende en handige subsidieprojecten zijn om energiebesparende transformatoren te helpen,Mateszalka.Olie ondergedompelde hoogspanningstransformator, is de markt nog niet volledig operationeel.

lekkage van olie op elektrische lasstand

waarDe technische specificatie van het elektriciteitsverbruik vereist dat de weerstand van onderhoudsbaandraad gelijk moet zijn; &Omega spp. De weerstand is over het algemeen meer dan ^ omega;, Volgens de wet van Ohm wanneer de isolerende laag beschadigd is, is de stroom slechts / van de totale stroom, om een garantie effect te spelen. Hoe hoger de spanning, hoe kleiner de weerstand, met andere woorden, in het geval van hoge spanning. We kunnen ons zorgen maken over de centrale en een hoop professionele kennis beheersen.

De methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:

Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld,Mateszalka.Wat is droge type transformator, zal het grote schade veroorzaken.


Mateszalka.Exploitatie en onderhoud van droge transformatorenIndustrie kwaliteitsnormen



Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

Design merkProductieproces en stappen van droge transformator

Tijdens de werking van de transformator wordt de weerstandswaarde van de baandraad om de twee jaar nauwkeurig gemeten.

Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.

Mateszalka.Na de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.

Wanneer de transformator in werking wordt gesteld, als de tapwisselaar niet op tijd is, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is, zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid zodra de lading toeneemt, zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.

De transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:

Centurion.Overige productinformatie
  • Braga.Elektrische transformatorsysteemWeet je wat de verhouding is?

    Braga.Elektrische transformatorsysteemWeet je wat de verhouding is?

  • GuenzburgCity in GermanyVaste hefvorkGemeenschappelijke prestatieanalyse

    GuenzburgCity in GermanyVaste hefvorkGemeenschappelijke prestatieanalyse

  • GuenzburgCity in GermanyExtra grote plateau heftruckVeelvoorkomende fouten en oplossingen

    GuenzburgCity in GermanyExtra grote plateau heftruckVeelvoorkomende fouten en oplossingen

  • TibetHydraulisch hefplatformStrategische kans

    TibetHydraulisch hefplatformStrategische kans

  • RubeElektrische pilairliftHet is een belangrijke moderne apparatuur

    RubeElektrische pilairliftHet is een belangrijke moderne apparatuur

  • RubeGemeenschappelijke hefplatformsBekende fabrikanten

    RubeGemeenschappelijke hefplatformsBekende fabrikanten

  • RubeAutoliftplatformWat voor soort verpakkingsmethoden zijn onderverdeeld in:

    RubeAutoliftplatformWat voor soort verpakkingsmethoden zijn onderverdeeld in:

  • RubeEnkele kolom aluminiumlegeringsliftProblemen waar aandacht aan moet worden besteed in het produc

    RubeEnkele kolom aluminiumlegeringsliftProblemen waar aandacht aan moet worden besteed in het produc

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!