Villa Gonzalez.ZD-modderpompBij aankomst

  • vrijgavetijd:2022-12-04 11:23:54
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:667
  • Korte omschrijving:

    Villa Gonzalez.,Villa Gonzalez.Booster pijpleidingpomp,   De dompelmestpomp is ontwikkeld om zich aan te passen aan de steeds complexere

Artikel inhoud
Villa Gonzalez.Booster pijpleidingpomp,

   De dompelmestpomp is ontwikkeld om zich aan te passen aan de steeds complexere werkomstandigheden en het gebruik van gebruikers te vergemakkelijken. De gebruiksmodus is flexibeler. Het materiaal heeft geavanceerde structuur, brede stroomdoorgang, sterke rioleringscapaciteit, uitstekende materiaalselectie en sterke corrosieweerstand. Geschikt voor het transporteren van vloeistoffen die vaste deeltjes bevatten, zoals zandsteen, sint en afval. Dus wat zijn de vereisten voor zijn werk? Laat Ik begrijp het kort.

   Wrijvingsweerstand als gevolg van lager en verpakking; Wrijving tussen waaier en water tijdens rotatie; De vortex van waterstroom in de pomp, gap reflux, inlaat en uitlaat impact en andere redenen. Een deel van het vermogen moet worden verbruikt, dus het is onmogelijk voor de waterpomp om de vermogensinvoer door de machtmachine volledig te veranderen in effectief vermogen, waarbij het constante actieve vermogen

Villa Gonzalez.   Observatiemethode: mensen kunnen visueel observeren of de machinedelen op de dompelbare modderpomp los, gebarsten en beschadigd zijn. Door uitgebreide yse van diverse waarnemingsinformatie, kunnen wij beoordelen of de pomp fout, foutlocatie, foutgraad en foutoorzaak heeft.

   Stop,Villa Gonzalez.Parameters van de dompelpomp WQ, draai dan de lagerstoel aan, druk de moer omlaag, en bevestig de axiale positie van de rotor. De laatstgenoemde dompelmestpomp maakt gebruik van een tonondersteuning,Villa Gonzalez.Explosiebestendige pijpleidingpomp van koolstofstaal, als er een probleem is met de speling in het toekomstige gebruik, en zeg dat de moer los is

Kisvarda.   Schroef het neer, en verwijder dan de lagerbinnenrace, O-ring,

   Het fruit is ook slecht; Whe

   Volgende:


Villa Gonzalez.ZD-modderpompBij aankomst



bing water, dat abnormaal geluid in de pomp zal veroorzaken, en dan tegelijkertijd, de waaier is beschadigd of de waaier is beschadigd

   Vervang de motoras van de waterpomp.

   Wat?

Totale kwaliteitsborging   indien de verwijderde pakking ernstig beschadigd is, moet een nieuwe pakking worden vervangen. De verwijderde delen moeten vóór montage met kerosine worden gereinigd.

   Verschillende procesvereisten: de motor die in de verticale modderpomp wordt gebruikt, is een gewone verticale motor, die geen waterdicht heeft. De motor van de dompelbare modderpomp en de pompschacht zijn coaxiaal. De motor moet waterdicht en verzegeld zijn. De motor en het pomplichaam kunnen tegelijkertijd onderwater binnendringen.

   Het moet /-/ tussen zijn. Wanneer de verpakking wordt gedragen kan de pakklier goed worden gedrukt. Als het te veel versleten is, die hoofdzakelijk aandacht moeten besteden aan de details en de verschijnselen die tijdens de verrichting zijn opgetreden moet het worden vervangen. Het hele inbedrijfstellingsproces van de dompelmestpomp omvat hoofdzakelijk de bovenstaande vijf taken, en tijdig de problemen behandelen om te voorkomen dat ze op dienst zijn Ongevallen tijdens verrichting veroorzaken verliezen.


Villa Gonzalez.ZD-modderpompBij aankomst



   De voor- en achterlagerwartels zijn uitgerust met olieafdichtingen, die zijn opgevuld met groen papier of asbest. Er is een opening van .- mm tussen de achterste klier en het lager.

Afdeling beheerde drijfmest; De dompelbare modderpomp kan volledig onder het modderniveau doordringen.

   Betrouwbaarheid en draagvermogen, verlenging van de levensduur van de pomp.

   Dan kan het in de behuizing van de volutenpomp ingaan. Dan vertraagt het medium in de spiraalpompbehuizing omdat ook het stroomkanaal geleidelijk uitzet.

Villa Gonzalez.   De toevoer van asafdichtingswater moet worden gewaarborgd. Het is ten strengste verboden om zonder water te werken, anders zal de mechanische afdichting worden verbrand.

   Er zijn verschillen.

   Of het nu gaat om de pre-installatie inspectie of de post-installatie inbedrijfstelling inspectie, de juiste operationele procedures moeten strikt worden gevolgd. Alleen de

Centurion.Overige productinformatie
  • WuppertalVolledig elektrisch mobiel hefplatform voertuigInterpretatie en observatie

    WuppertalVolledig elektrisch mobiel hefplatform voertuigInterpretatie en observatie

  • Shiqiqing oude stadIntelligent hydraulisch hefplatformHoe de algehele efficiëntie te verbeteren?

    Shiqiqing oude stadIntelligent hydraulisch hefplatformHoe de algehele efficiëntie te verbeteren?

  • ChengdeCity in California USAElektrische vaste liftfysieke levering

    ChengdeCity in California USAElektrische vaste liftfysieke levering

  • ChengdeCity in California USAHydraulisch hefplatform met één kolomWaar is de bodem van de herfst?

    ChengdeCity in California USAHydraulisch hefplatform met één kolomWaar is de bodem van de herfst?

  • ChengdeCity in California USALiften van platformsBedieningsprocedures voor installatie en demontage

    ChengdeCity in California USALiften van platformsBedieningsprocedures voor installatie en demontage

  • ChengdeCity in California USALiftplatform van aluminiumlegeringNoodzaak om de industriestructuur aan

    ChengdeCity in California USALiftplatform van aluminiumlegeringNoodzaak om de industriestructuur aan

  • BIA Westock.Vrachtlift per spoorDe trend van de industrie

    BIA Westock.Vrachtlift per spoorDe trend van de industrie

  • Kranj.transformator met olieonderdompelingBeroep is koning

    Kranj.transformator met olieonderdompelingBeroep is koning

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!